لمقادير:
1 كوب زبدة صفرا
3/4كوب سكر بودرة
1بيضة
1كوب دقيق سيمولينا
1 ونص كوب دقيق ابيض
نص كوب جوز الهند
معلقة بيكنج بودر
معلقة فانيليا
الطريقة:
نترك الزبدة برة التلاجة يعنى تكون بدرجة حرارة المطبخ
ونضربها مع السكر البودرة الى ان يصبح كالقشظة وبعدين نحط البيضة ومعلقة الفانيليا ونضرب بالمضرب
وبنقلب الدقيق السيمولينا مع الدقيق الابيض ومعلقة البيكينج بودروجوز الهند مع بعض
وبعدين نقلبهم على الزبدة اللى عملتاها قبل كدا
وتقلبى كويس لحد ماتبقى العجينة متماسكة ولوحستى مثلا انها لسة طرية او بتلزق فى ايدك
تزودى عليها شوية دقيق بس شوية بشوية
عشان متنشفش منك اوى
وبعد كدا بتعمليها على شكل صوباع صغير
وتعلمى فيها بالسكينة علامة صغيرة
بتشكلى العجينة كلها وتحطيها فى فرن متوسط
وبعد ماتخرج بتسقيها بالسيرب
مقادير السيرب:
كوب سكر+كوب ونص ميه+نص لمونة
ويغلو ع النار وتسيبيهم يبردو
وبالهنا والشفا
وبكدا انا خلصت ويارب يعجبوكو
وعايز رايكو بصراحة
وتقييم عشان بجد انا تعبت على مانزلتهم
ولسة عارفة حالا انزل الصور ازاى فى المنتدى
يعنى دى اول تجربة ليا
واكيد تعبت على مانزلتهم